Порт-Олві Новини

Свіжі та актуальні новини від Порт-Олві.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра оновленого Tiguan та нового Tiguan R
01.07.2020
Новини від Фольксваген

Світова прем'єра оновленого Tiguan та нового Tiguan R

Сьогоднішній бестселлер бренду наділили новою зовнішністю та оновленням технічного оснащення, на додачу до яких отримав максимально продуктивне R-виконання.

new-tiguan.jpg

Оновлення європейського бестселлера - тепер Tiguan не тільки про практичність та функціональність:

  • №1. Це найуспішніший Volkswagen сьогодення та абсолютний SUV-бестселлер Європи
  • Premium Performance. Відтепер він також доступний в модельному варіанті Tiguan R, потужністю в 320 к.с.
  • IQ Drive та Travel Assist. За бажанням водій зможе довірити прискорення, гальмування та утримання у смузі руху на швидкості до 210 км/год
  • Оновлений дизайн. Привабливість, аутентичність та знаковість, які були збережено та відточено
  • Універсальність палітри силових установок, яка варта SUV. Для Tiguan доступна широка палітра двигунів, які відповідатимуть поставленим задачам

Volkswagen Tiguan - це один з найпопулярніших сьогодні SUV в усьому світі, в той самий час беззаперечний №1 серед всіх в Європі. Станом на 2020 рік було продано більше 6 000 000 автомобілів, зокрема тільки за 2019 було виготовлено 911 000 автомобілів, які знайшли своїх майбутніх власників. Ральф Брандштеттер, CEO бренду Volkswagen, відзначив наступне: «Ми запустили свою нову SUV-стратегію в 2016 році, разом із прем'єрою нового Tiguan 2-го покоління. Це стало запорукою успіху для багатьох інших моделей по всьому світу. Тепер для Volkswagen настав час електрифікації, діджиталізації та синхронізації зі світовою мережею нового Tiguan. Це наділить компактний SUV всім необхідним для того, щоб прийняти виклики сучасності».

Ключові особливості

     Окрім самого факту електрифікації Volkswagen Tiguan, не забули й про найбільш продуктивну версію, а саме Tiguan R. Вперше Tiguan буде доступний із новим двигуном 2.0 TSI, потужністю в 320 к.с. Експерти спортивного підрозділу Volkswagen R розробили нову систему повного приводу, яка здатна вибірково керувати розподілом крутного моменту окремо як між вісями, так і колесами. А в той самий час нова система подвійного впорскування AdBlue перетворює нове покоління двигунів TDI на одні з найчистіших представників світу ДВЗ. Нове покоління Travel Assist переймає на себе частину керування автомобілем та здатна спростити життя воді на швидкості до 210 км/год. Задля задоволення мультимедійних потреб модель отримала в своє розпорядження новий комплекс MIB3, що автоматично означає значне розширення online-можливостей на борту автомобіля. В тандемі з оновленою мультимедійною системою може працювати опційна саунд-система від спеціалістів Harman/Kardon, потужністю в 480 Вт. За мікроклімат в Tiguan відповідатиме оновлений сенсорний блок управління кліматичною системою. І останнє, але не менш важливе за значимістю: шлях водія осяє нова матрична LED-оптика IQ. Light.

Дещо детальніше - більше про ключові особливості

•             IQ.LIGHT - матрична LED-оптика головного світла. Volkswagen представляє 24-елементну оптику, що здатна оперувати 10 інтерактивними функціями освітлення в залежності від комплектації автомобіля. IQ. Light представляє собою майбутнє, яким його бачимо ми у Volkswagen. Відтепер світлодіодний почерк Tiguan також стане динамічним, як і у флагмана модельної лінійки Touareg.

•             MIB3 та бездротовий інтерфейс App-Connect. Інтеграція e-Sim (недоступно в Україні) дозволяє автомобілю бути постійно на зв'язку з цифровим світом, зокрема головні пристрою тепер зможуть підтримувати самостійне відтворення потокових сервісів на кшталт Apple Music™. Для тих, хто надає перевагу використанню додатків свого смартфона стане доступна бездротова інтеграція Apple CarPlay™ та Android Auto™.

•             Подвійне впорскування AdBlue для двигунів TDI. Турбота про навколишнє середовище є одним із головних пріоритетів бренду. Тому відтепер дизельні двигуни будуть оснащені двома селективними нейтралізаторами (SCR).

 Повністю нова передня частина.

«Оновлена решітка радіатора будує візуальний місток між Atlas Cross Sport та Touareg, надаючи зовнішності автомобіля значно більш впевненої постаті», - відзначає Клаус Зукьора, голова дизайну Групи Volkswagen та бренду зокрема. Капот тепер знаходиться вище, а нова решітка та світлодіодна оптика - ширше. Доповнює образ новий логотип бренду та бампери, які також зазнали мейкапу. Як і всі нові моделі, Tiguan отримав розміщення назви моделі по центру кришки багажного відділення, а компанію напису тепер складе оновлений логотип повнопривідних моделей 4MOTION.
 

Tiguan R

Вперше для Tiguan запропоновано performance-версію, яка покликана посилити модельну лінійку. «Він уособлює в собі все, що ми знаємо та чого очікуємо від R-моделей. Спортивність та можливість бути керованим на гоночному треку, які йдуть пліч-о-пліч з повною відповідністю вимогами до автомобіля на кожен день», - пояснює Йост Капіто, директор Volkswagen R. За сприяння спортивного підрозділу компанії EA888 evo4 (найновітніше покоління високопродуктивних TSI двигунів) було адаптовано для TiguanR.

На додачу, нова система повного приводу "R-Performance Torque Vectoring" подарувала можливість направляти потужність та крутний момент між передньою та задньою віссю так само, як і між лівим та правим колесом. Наприклад, у повороті 100% моменту можуть бути направлені на зовнішнє колесо, що подарує абсолютно новий досвід від імпульсивного стилю керування. Інтенсивність перерозподілу залежить від положення педалі акселератора, бокового прискорення, положення керма та зчеплення колес із дорогою.

Відтепер система вибору профіля їзди доповнена новим режимом Race (окрім стандартних Eco, Normal, Comfort, Sport, Offroad, Snow та Individual), який можна активувати безпосередньо натисканням окремої кнопки на кермі.

*Модель представлено в якості передсерійного прототипа, який ще не надійшов до продажу. Дана інформація не є публічною офертою. ТОВ "Порше Україна" не несе відповідальності за доступність комплектацій та модифікацій моделі, а також наведеного на зображеннях опційного обладнання. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.