Порт-Олві Новини

Свіжі та актуальні новини від Порт-Олві.

  1. Новини
  2. Гібридний Touareg R PHEV в "Порт-Олві"
15.11.2022
Новини автосалону

Гібридний Touareg R PHEV в "Порт-Олві"

Зустрічайте Volkswagen Touareg R (Фольксваген Туарег R) – повнопривідний кросовер класу «K3», найшвидша версія в лінійці.

Touаreg--PHEV.jpg

"Найпотужніший Touareg в історії" - це тепер гібрид (до речі, перший гібрид серед моделей із шильдиком "R"). Сумарна віддача його силової установки складає 462 л. с. і 700 Нм крутного моменту. У парі з 3.0-літровим V6 TSI на 340 л. с. працює 136-сильний електромотор, який живить 14.1-кіловатна літій-іонна батарея, розташована під багажником. Максимальна швидкість кросовера обмежена електронікою на 250 км/год, 140 км/год – максимум у русі на електротязі. Розгін до перших 100 км/год займає 5,1 с.

Image
Image
Image

Повний привід реалізований за допомогою центрального диференціала Torsen, який може віддавати до 70% моменту на передню вісь і до 80% на задню. Водій може вибирати із семи режимів їздової електроніки (Eco, Сomfort, Normal, Sport, Individual, Offroad та Snow), до них додаються ще два (Gravel та Sand), якщо Touareg укомплектований позашляховим пакетом. Синхронний електродвигун вбудований у восьмиступінчасту автоматичну КПП, за замовчуванням (якщо заряджена батарея) Touareg починає рух на електротязі. Втім, водій може налаштувати використання електроенергії самостійно (наприклад, примусово залишити фіксовану кількість заряду або включити зарядку батареї за допомогою ДВЗ та рекуперації).

Image
Image
Image

Впізнати Touareg R можна по чорній решітці, більш агресивних бамперів з чорними вставками, відсутності захисту з непофарбованого пластику по кузову, затемненої задньої оптики та трапецієподібних накладок на патрубки вихлопної системи. Стандартними для кросовера є 20-дюймові диски. Матрична оптика IQ.Light є основним оснащенням.

Усередині пасажирів очікують оббиті шкірою Vienna крісла з тисненням «R» на підголівниках, прикрашені відстрочкою, алюміній та чорний глянець на передній панелі та дверях, накладки із нержавіючої сталі на педалях. Базовим оснащенням є як 12-дюймова панель Digital Cockpit, так і 15-дюймовий сенсорний дисплей мультимедіа-системи Discover Premium, панорамний дах та кліматичне встановлення з чотирма зонами. Опціональним оснащенням для Touareg R є пневматична підвіска, система Night Vision c інфрачервоною камерою, вентиляція передніх крісел, проекційний дисплей та 780-ватна аудіосистема Dynaudio з 13 динаміками. Запропонований за доплату автопілот другого рівня Travel Assist працює тепер на швидкості до 250 км/год (раніше – до 210 км/год). Touareg R є першим гібридним кросовером, який можна оснастити електронним помічником паркування з причепом Trailer Assist.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.